SKLZ Goalshot

SKLZ Goalshot er et uundværlig træningsnet. Ideelt til at skabe en større effektivitet og fokus hos de enkelte fodboldspillere og angribere! Endvidere er det ikke nødvendigt at have målmand stående inden på linjen.
SKLZ Goalshot er efter flere års indsamling af data og undersøgelser blevet udviklet. Undersøgelserne viser, at sandsynligheden er fire gange større for at score, hvis der sparkes i én af de fire frie områder. Nettet er et af de bedste på markedet på grund af brugen af højkvalitets materialer. SKLZ Goalshot sættes nemt op på få minutter - klar til gøre offensiven endnu skarpere oppe foran! 

SKLZ Goalshot vil være med til at fastholde fodboldspillerens interesse, fordi SKLZ Goalshot hele tiden er med til at udvikle og udfordre den enkelte fodboldspiller, da det kræves at være skarp for at præstere. Samtidig kan et klubhold uden et SKLZ Goalshot net risikere, at det ikke kan fastholde sine bedste angribere da disse fodboldspillere søger de steder hen, hvor man har det bedste og mest innovative udstyr, og hvor det er muligt at udvikle og forbedre sig konstant.

  • Rammes en af de fire åbne zoner ikke, vil nettet sende bolden retur med trampolin effekt.
  • Med i købet medfølger en praktisk bæresæk, som gør det nemt at transportere og opbevare nettet.

Goalshot 7,32 x 2,44 M

Fra: SKLZ
2.450,00 DKK

Bliv en bedre målscorer både fra pletten og udenfor feltet – øv dig på at placere bolden de helt svære steder - i hjørnerne - med SKLZ Goalshot. SKLZ Goalshot er et innovativt patenteret træningsredskab, der med garanti vil forbedre og effektivisere fodboldspillerens afslutninger og afslutningsmønstre. SKLZ Goalshot er utroligt nemt at opsætte og er designet til at kunne modstå alle former for skud.

Lager: Leveringstid er 3-4 dag(e).