Hos ProFodbold lever og ånder vi for fodbold og foreningslivet.

Vi samarbejder med alt fra større og mindre fodboldklubber, til personlige trænere og institutioner.

Vi sætter en ære i at skræddersy den helt rigtige samarbejdsaftale for Jer og jeres medlemmer, både hvad angår administration, service, kvalitet, tryghed og økonomi.. og lige præcis disse 5 ord er også dem vi har valgt som vores værdisæt, som du/I kan læse mere om herunder.

Administration:

Klubaftaler kan til tider virke en smule vanskelige at gennemskue. Det er derfor vigtigt for os, at I som klub, i særdeleshed Jer som skal beslutte hvilken aftale klubben skal indgå, forstår og er trygge ved den samarbejdsaftale I indgår på Jeres medlemmers vegne. Vi forsøger altid at synliggøre alle detaljer og evt. forpligtelser overfor klubben.
Derudover tilbyder vi rapporter hvert halve år, så klubben hele tiden har et overblik over dens forbrug og evt. tilgodehavende.

Service:

Hos ProFodbold ER  klubberne vores 1. prioritet og vi forsøger altid at være en sparingspartner for klubben under hele samarbejdet.
Vi tilbyder at føre klubbens officielle spilledragt, træningspakke og evt. merchandise i butikken, så klubbens medlemmer hurtigt og effektivt kan erhverve sig disse med klubbens logo og diverse tryk.
Hvis i som klub ønsker at stikke lidt ud for mængden, tilbyder vi også at speciel-designe klubbens tryk, i dialog med klubben naturligvis. Dvs. tal på ryg/lår, navne, initialer og evt. klubtekst.
Vi kommer ligeledes gerne ud til klubaftener, stævner og andre klubevents, hvor klubbens medlemmer kan gøre særlige billige indkøb. I samme kategori yder vi også meget gerne rådgivning eller gode idéer til stævner eller andre klub begivenheder.
Og selvfølgelig sidder vi altid klar ved mail og telefonen og I er altid velkommen til at kigge ind i butikken.

Kvalitet:

For at sikre den mest bæredygtige aftale for klubben, har vi valgt at samarbejde med et særligt udvalg af tøj-og materiale leverandører, som hver især udmærker sig på sit område, men har det til fælles, at de alle er veletableret og pålidelige leverandører af klub tøj, udstyr og tilbehør.
Vi tilbyder samarbejdsaftaler med ADIDAS, CRAFT, HUMMEL, JOMA, PUMA, SELECT og UHLSPORT.

Tryghed:

Vores medarbejdere har enten været eller er stadig aktive inden for foreningslivet i forskellige roller på forskellige niveauer og vi har derfor et indgående kendskab til de rutiner og udfordringer som hører til den daglige drift. Vi er derfor hele tiden med på sidelinjen med rådgivning, idéer og gode tips og på den måde skabe tryghed for klubben igennem hele samarbejdsperioden.
Vi HAR nemlig også siddet på den anden side af skrivebordet i vores roller i foreningslivet og ved derfor godt, hvilket ansvar der påhviler Jer som skal beslutte, hvilken samarbejdsaftale klubben skal indgå på medlemmernes vegne.

Økonomi:

En god økonomisk klubaftale skaber et godt fundament for klubbens økonomi og drift.
Hos ProFodbold.dk går vi langt for at tegne en så økonomisk fordelagtige klubaftale som muligt, da vi kender til dens betydning for klubbens drift.
Vi laver altid en aftale, som i samarbejde med klubben er tilpasset Jer og Jeres økonomiske kapacitet ift. medlemstal osv.
Desuden handler klubben og dens medlemmer altid ind med en særlig klubrabat.
Kampsæt og træningspakker til særlig klubpris.

Det er dog vigtigt at understrege, at visse ting også kan blive for dyrt købt og vi går ikke på kompromis med vores 4 øvrige værdier..!

 

Vi står også gerne til rådighed, hvis I gerne vil have hjælp til at overskue jeres nuværende eller kommende klubaftale – helt uforpligtende.

 

Skulle dette have interesse er Du/I mere end velkommen til at kontakte Anders på tlf. 4216 0142 og så aftaler vi en dag, hvor vi kan fortælle lidt om vores leverandører og sammen finde frem til den aftale som passer bedst til Jer.

NYHEDER

FC Udfordringen og Pro Fodbold forlænger samarbejdet.

BK Hellas, Select Sport og Pro Fodbold forlænger og laver ny klubaftale.

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo
BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 10.00-17.30

Tirsdag: 10.00-16.00

Onsdag: 13.00-17.30

Torsdag: 10.00-16.00

Fredag: 10.00-17.30

Lørdag: Åben efter aftale

Søndag: Lukket