En god opstart eller pre-season kan være afgørende for en god halvsæson. Det er her den grundlæggende fysik bliver lagt, så spillerne kan yde maksimalt og undgå for mange skader. Ligesom de taktiske grundsten lægges her.

De fleste spillere glæder sig til at komme i gang med fodbolden igen efter en lang pause, men for manges vedkommende er 'pre-season' og det fysiske program sjældent noget de ser frem til. Men ikke desto mindre er det en vigtig del af forberedelserne op til en ny sæson og derfor gælder det om at planlægge en grundig og ikke mindst motiverende pre-season træning.. Og det kan det rigtige træningsudstyr hjælpe godt på vej.

Der er stor forskel på pre-season om sommeren og- vinteren for seniorhold. Om sommeren er pausen typisk kortere og spillerne mister ikke helt så meget fysik, ligesom temperaturene er højere, hvilket giver en kortere opvarmning og der er flere muligheder for at lave diverse fitness- og styrkeøvelser udenfor fremfor indenfor. Om vinteren er pausen oftest lang for seniorspillere og det er samtidig koldt udenfor. Det bør man tage højde for ved vinter pre-season og sikre en grundig opvarmning og gradvis øge intensiteten i træningen efterhånden som spillernes fysik forbedres.

Vi har her samlet et stort udvalg af træningsudstyr og tilbehør, som kan være relevante for jeres pre-season. Har du/I spørgsmål eller brug for tips og råd til jeres pre-season, så er I velkommen til at kontakte os på tlf. 4216 0142 eller på mail: info@profodbold.dk.

-44%
-44%
500,00 DKK
900,00 DKK
Du sparer: 400,00 DKK
-25%
300,00 DKK
400,00 DKK
Du sparer: 100,00 DKK
-17%
50,00 DKK
60,00 DKK
Du sparer: 10,00 DKK
-17%
50,00 DKK
60,00 DKK
Du sparer: 10,00 DKK

NYHEDER

FC Udfordringen og Pro Fodbold forlænger samarbejdet.

BK Hellas, Select Sport og Pro Fodbold forlænger og laver ny klubaftale.

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo