Forbedre dine færdigheder med en rebounder 

SKLZ Quickster Fodbold Træner er en patenteret rebounder, som er med til at skabe en bedre træningsoplevelse og kamplignende situationer for fodboldspilleren. Den er samtidig rigtig nem at sætte op. Med en fodbold rebounder får du muligheden for at træne alle de øvelser, der er nødvendige, og som giver fodboldspilleren en bedre teknik og gør denne til en mere komplet boldspiller.

SKLZ Quickster er ideel til fodboldtræningen i klubben, hvor der ønskes at have et træningsredskab, der kan lidt mere. Rebounderen er et must i enhver fodboldklub med ambitioner, men er også rigtig god til dig, som ønsker at træne alene enten derhjemme eller efter endt fodboldtræning. SKLZ Quickster træningsredskabet kan fungere som en ekstra 12. mand til at finpudse fodboldspillerens færdighederne og reaktionstid. 
SKLZ Quickster Fodbold Træner er rigtig god til private, der ønsker at træne sine teknik og pasninger i baghaven eller på større græsplæne med tilhørende mål.

Quickster Fodbold Rebounder

Fra: SKLZ
1.100,00 DKK

SKLZ Quickster Fodbold Træner er en patenteret rebounder, der er den perfekte træningspartner! Mester dine pasninger og sikker dig selv en høj pasningsrate. Udstyret er designet til at give fodboldspilleren mange repetitioner og derved forbedrer både teknik- og muskelhukommelsen. Quickster Fodbold Træner giver den mest autentiske tilbageafleveringsoplevelse. Dette er gældende for både det lille og store net og med Quickster kan du udfordre fodboldspillerne på flere forskellige områder.

  • Samlet vægt: 5,74 kg
  • Der medfølger en transportabel bæresæk, 2 net, ekstra stærk ramme, fleksible stænger og fire pløkker. 
  • Patenteret design
Lager: Leveringstid er 3-4 dag(e).