Endnu en fordel er, at elastiktræning kan udføres af alle – uanset alder, styrke niveau, helbredsmæssig tilstand, dit konditionsniveau mv. Træningselastikkerne er desuden praktiske at opbevare og kan medbringes overalt. Der er ingen undskyldning for at medbring dem, når du f.eks. er på ferieHårdheden i elastikken afgør elastikkens modstand samt, hvor meget den kan strækkes.
I den praktiske træning anbefales det generelt, at man tager 8 – 24 gentagelser á 2-3 sæt pr. træning. Dette antal kan naturligvis tilpasses alt efter de enkelte elastikøvelser. Vær altid opmærksom på smerter/gener under udførelsen af din øvelse. Det er kun dig, der kender din krop bedst – sørg for at udfordre den med den rette træningselastik.

Pro Bands Træningselastik Medium - Rød

Fra: SKLZ
159,00 DKK

Et fantastisk træningsredskab! En elastik, der er et alsidigt træningsredskab og kan anvendes i forskellige sammenhænge og kombineres med flere øvelser i centeret og i hjemmet. Brug den f.eks. derhjemme til træningsøvelser, der er målrettet biceps, ryg, squat, lunges og andre balde-øvelser.

Elastikkerne fås i forskellige styrker.

Lager: Leveringstid er 5-7 dag(e).